059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

GLANCETRON 1290

Profesionalni magnetni čitalec v izredno kompaktnem ohišju. Prilagodljivost z različnimi možnostmi povezave (KWB, RS232, USB).
  • Vsestranske možnosti programiranja
  • Na voljo v črni ali beli barvi
Glancetron 1290 magnetni bralec kartic za različne aplikacije s karticami v izredno kompaktnem ohišju.Prebere vse tri proge za magnetne kartice s standardom ISO , in še posebej fleksibilen v smislu povezovanja . Na velikosti le 115 x 46 x 34 mm ( DxŠxV),inteligentna tehnologija je skrita v napravi , skupaj z dekodirnikom , ki vam omogoča, da enostavno prilagodite za vse aplikacije.

Dvosmerni čitalnik omogoča da se kartica lahko potegne v obe smeri , kar izboljša ne le ergonomijo , temveč tudi poveča hitrost transakcij.Sinhronizacija z aplikacijo ni potrebena. Zbrani podatki se neposredno pretvorijo v dekoder v ASCII znakov . Z lahkoto lahko programirate podatke v Glancetron 1290 samem z uporabniku prijazno programsko opremo Windows . Glancetron 1290 magnetni čitalec je zato primeren za vse sisteme s posebnimi zahtevami za oblikovanje podatkov. Glancetron 1290 je izjemno prilagodljiv :bralec je združljiv z vsemi standardnimi vmesniki , lahko samo dodaten kabel za izpolnjevanje posebnih zahtev je treba naročiti . Skupaj s serijskim kablom , so na voljo tudi dve kabelski različice za USB-vmesnika . Tukaj uporabijo bodisi KBW ali RS232 različice.Glancetron 1290 je na voljo v beli ali črni barvi.

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?