059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

METAPACE C-1

Tiskalnik za osebne izkaznice, imenske ploščice,kartice kupcev
Proizvaja barvne plastične kartice,vrhunska kakovost 12 pik / mm (300 dpi)
  • Samostojni ali avtomatski, ima zalogo 100 kartic ali več
  • Vključuje programsko opremo za tiskanje kartic s široko paleto funkcij
  • Po izbiri z magnetno ali pametno kartico kot tudi RFID
Metapace C- 1 ni idealna rešitev za vse aplikacije za tiskanje plastičnih kartic za osebne dokumente , imenske ploščice in kartice za stranke -je veliko več, ta paket je revolucija v tiskanju kartic.To bi težko bilo lažje - visoka zmogljivost tiskalnika in prefinjen koncept navdušuje že od samega začetka : Enostranske kartice so ustvarjene v barvnne visoke  kakovosti . Tudi neizkušeni uporabniki enostavno upravljajo tiskalnik , zaradi česar je C-1vsestranski za tiskanje kartic v trgovini , v pisarnah in na prireditvah .

C- 1 proizvaja celo zapletene in zahtevne motive s fotografijami, logotipi in podob z visokim kontrastom in kakovostjo z uporabo Sublimacija  do 16,7 milijona barv. Obdeluje kartice različnih debelin in natisne z 12 pik / mm ( 300 dpi) v načinu YMCKO pri visoki hitrosti ( 140 kartic / uro ) . Zagotavlja rezervo najmanj 100 kartic ,in  hrani popolnoma samodejno , če je potrebno , jih natisne.Obseg dobave C-1 vključuje standardno programsko opreme ( polna različica) brez doplačila .Uporabniku prijazen navigacijski meni omogoča tudi začetnikom , da postanejo poklicni grafični oblikovalci kartic . Individualno personalizacijo osebnih izkaznic in imenskih kartic  polne velikosti se  ustvari v nekaj sekundah in jih natisne v visoki kakovost.

Je visoko zmogljiv in združljiv z vsemi standardnimi operacijskimi sistemi Windows vsakem okolju . USB in RS232 vmesnik so serijsko neposredno na aparatu;različica Ethernet povezuje tiskalnik z lokalnim omrežjem. Z opcijsko opremo tiskalnik razširi svoje delovanje in izdelavo plastičnih kartic z dodano vrednostjo.

Metapace zagotavlja udobno uporabo in naredi vse da je vzdrževanje preprosto: pod tiskalnikom ima neposreden dostop do barvnega traku , preprosto izmenjavo v nekaj sekundah ali čiščenja tiskalne glave v nekaj preprostih korakih.Obseg dobave vam ponuja vse, kar potrebujete za hitro integracijo : vsi driverji so vključeni skupaj s programsko opremo , kabel USB , kot tudi napajalnik  so vključeni ,kot tudi komplet za čiščenje za še lažjo uporabo.

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?