059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

DATALOGIC GRYPHON I 4400-HC

Zmogljiv ročni scener namenjen za zdravstvo
Na razkužilo pripravljeno ohišje z anti-mikrobnimi dodatki
  • Vsesmerne branje vseh 1D, 2D, poštne in zložene kode
  • Žična, brezžična in Bluetooth (30 m) različica
  • Samodejno preklapljanje med ročnimi in predstavitev načinov, zahvaljujoč senzorju gibanja.
Skener iz zdravstvene družine Datalogic je prirejen posebej za izpolnjevanje različnih zahtev v zdravstvenem sektorju . Zato Gryphon I 4400 -HC idealen za zahtevne laboratorijske in bolnišnična okolja . Njena posebno ohišje vsebuje anti- mikrobne dodatke , ki preprečujejo širjenja bakterij. Prav tako ne potrebuje dnevnega čiščenja z grobimi razkužili . Skener je zelo zanesljiv in sposoben prebrati celo vrsto črtne kode pri visoki hitrosti, tudi iz mobilnih naprav ali monitorjev.Poleg skeniranje črtne kode , se lahko uporablja kot kamera za posebne naloge, kot je zajemanje podpisov in dokumentov. S svojo visoko gibanja, avtomatske spremembe med ročnim in predstavitev modus , avtomatske spremembe med ročnimi in stojalo načinov , s ciljem funkcionalnost in Datalogic patentirane Green Spot tehnologije , ravnanje skenerja je zelo prepeosto in povečuje produktivnost . Odvisno od področja uporabe , izbirate med žičnim modelom , različica Bluetooth in tistimi z 433 MHz radijsko tehniko . Model Bluetooth ponuja veliko prilagodljivost , zahvaljujoč svoji 30 m območjem in skladiščenjem 1200 kod v svežnjih.
Tako kot standardne različice Gryphon I 4400 ,preberete tudi vse skupne 1D in 2D črtne kode - natisnejo na etikete iz papirja , kot tudi iz računalniških monitorjev in displejev mobilnih naprav . To poenostavlja zajem in prikaz podatkov na bolj kompleksnih elektronskih sistemih. Prebere tudi hitro premikajoče črtne kode zanesljivo in hitro zahvaljujoč izjemno toleranco gibanja.
S posebno funkcijo ujemanja , povečanje varnosti bolnikov v bolnišnici , na primer z dajanjem zdravil. Z Gryphon ste sposobni za začasno shranjevanje črtno kodo in ga primerjati z drugo črtno kodo. Na ta način se ne prenašajo črtne kode . Če je, na primer,vrednost shranjena v črtno kodo 1 v bolnikovih rekordnih tekmah , kar je natisnjeno na medicino v črtno kodo 2 ,Green Spot tehnologija neposredno kaže pravilno skenirano potrdilo o črtni kodi. To dejansko zmanjšuje tveganje zmede bolnikov in zdravil .

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?