059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

DATALOGIC GRYPHON l GD4400

Professional 2D skener z tehnologijo Motionix gibanja zaznavanja za samodejno (roke)ali stojalo avtomatska zamenjava
  • Prilagodljiva izvedba, zahvaljujoč vgrajenemu nagibnemu stojalu
  • Ciljna aimer in 4-dot aimer za natančno skeniranje, izboljšana tehnologija osvetlitve
  • Patentirana Datalogic »Green Spot« potrditev skeniranja
  • Zajem podpis in dokument skeniranje
Gryphon GD4400 je sam na vrhu svojega razreda ročnih optičnih bralnikov za splošne namene skeniranja . Vsesmerni bralni razpon omogoča, da lahko zajame vse običajne 1D in 2D , kot tudi poštne in zvitih kod , in njegova najnovejša gibanja zaznavanja tehnologije so njeni zelo prepričljivih lastnosti . V skladu z njegovim namenom izbirate med različicami s standardom ali HD ločljivosti . Datalogic Motionix tehnologija reagira na vsa gibanja in stanje optičnega bralnika, samodejno preklapljanje med ročnim ali stojalo način. Zahvaljujoč svoji vgrajeno nagibno stojalo (odvisno od različice ).
Praktičen in zelo viden 4 - dot aimer prikazuje natančno branje območje , s čimer se prepreči nenamerno skeniranje. S svojo centralno ciljno aimer , skeniranje jasno opredeljeno območje od seznamov in drugih z okolico , v kateri je več črtnih kod , ki se nahaja poleg drugega v utesnjenih prostorih . Njegova patentirana » Green Spot « , plus opazen pisk , potrdi skeniranje tako vizualno in akustično . To daje uporabniku varnost , da se je vsak pregled uspešno izvedel . Temno rdeča svetloba skeniranja je udobna in enostaven za uporabnikove oči , učinkovito preprečuje prekomerno utrujenost . Zajem slike zagotavlja zanesljivo skeniranja dokumentov , vključno s podpisi . Saj zato ne potrebujejo dodatne strojne opreme , sajGryphon GD4400 izpolnjuje vse te naloge.
Ohišje GD4400 je zelo robustno in odporen na številne padce, tudi z višine 1,8 m . Tudi v okolju, pri 50 ° C Gryphon je popolnoma funkcionalen in zagotavlja zanesljivo delovanje . Ta fleksibilnost omogoča tudi , da se uporablja v aplikacijah za proizvodnjo in lahki industriji .
Za enostavno integracijo v obstoječe okolje imate več variant z multi- vmesnik med katerimi lahko izbirate . Odločite se za RS232, IBM in USB vmesnika ali vmesnika RS232, USB in KBW .

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?