059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

DATALOGIC PBT 7100

Robustnen 1D čitalnik črtne kode za visoke hitrosti aplikacij v logistiki in proizvodnji
  • Visokokakovostno linearno tipala z vmesnikom Bluetooth za visoke zahteve in prilagodljivost
  • Visoka ločljivost črtne kode, širokokotni skeniranje in branje razpon do 3 metrov
Multi-Vmesnik: Tipkovnica, RS232, USB (na voljo različice IBM vmesnik)
Patentirana »Green Spot« in zvočni signali potrditev za hrupnih okoljih
Čitalnik črtne kode PBT7100 razširja paleto Datalogic za stroškovno učinkovite, zanesljive skener industrije s strokovnim modela Bluetooth. Občutno povečala mobilnost nalašč za logistiko , proizvodnjo in trgovini na drobno. Združuje visoko kodo ločljivosti (do 3 mil ) , širokokotni skeniranje za dodatne široke kodein razpon do 3 metrov, funkcije, ki ponavadi niso na voljo v eni sami napravi. Je enostaven za uporabo, skener naredi vse, skeniranj je tako enostavno, kot še nikoli prej , in na vrhu je ta, da premaga konkurenco z izjemno zmogljivostjo po konkurenčnih cenah .
Opremljen z linearno tehnologijo upodabljanja ,PBT7100 bere vse standardne linearne kode, GS1 DataBar in zložene kode s hitrostjo do 390 posnetkov na sekundo , zaradi česar je eden od najhitrejših industrijskih skenerjev . Integriran vmesnik Bluetooth daje tem skener zelo razširjeno delovno območje in mobilnost. Izberite eno od dveh možnosti povezovanja : ali prenos podatkov z uporabo dodatne bazne postaje ali z drugimi napravami Bluetooth in ga uporabite v delovnem območju do 100 m . Ta je zaščiten pred prahom in škropljenjem z vodo , in lahko zadržuje kapljice od dveh metrov brez poškodb .
Z uporabo patentirane tehnologije Green Spot in ekstra glasen pisk uspešni skeniranje jasno označena , tako vizualno in akustično , celo v zelo hrupnem okolju . OpcijskoPBT7100 je na voljo tudi z integriranim kazalcem ,ciljanje naprave za najboljše možno delovanje.
Bazne postaje za PowerScan PBT7100 so na voljo z različnimi umesniki : uporabite bodisi standard multi- vmesnik, ki podpira RS232,  tipkovnica , USB , ali uporabite model z IBM- vmesnika.

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?