059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

DATALOGIC PD 9500

Robustna 2D,industrijski skener z zaščito IP65 certifikat
Agresivne zmogljivosti skeniranja z zmogljivim motorjem za dekodiranje
  • SkenirNI razpon do 1 meter
  • Mehka bela svetloba prijetna za oči
  • Zmogljiva DPM različica je na voljo
Naslednja generacija Strip industrijskih skenerjev je tukaj:Datalogic PD9500 je iz uspešne PowerScan družine. Številni kapljice iz višine 2 metrov ne vplivajo na PowerScan PD9500 . To je IP65 certifikat , ga ščiti pred vodo in prahom ,deluje tako v zaprtih prostorih in na prostem ( -20 do +50 ° C) .
V skladu z resolucijo o črtne kodePD9500 ima območje skeniranja pred neposrednim stikom do 1 meter. Za posebno visoke resolucije črtnih kod se odločijo za visoko različico uspešnosti namesto standardne različice . High -performance verzija vsebuje inovativno visoko likvidni objektiv in tako združuje visoko gostoto , razširjeno ponudbo in standardne različice v eni napravi. Za DPM aplikacije ( Direct Part Marking ) , kjer je črtna koda , ki se uporabljajo za jedkanje , laser ali inkjet , Datalogic ponuja tudi posebno različico . Ta varianta prebere približno 80% proizvodov na trgu z DPM črtne kode , zahvaljujoč svoji zapletenemu sistemu razsvetljave. Preskus v realnih razmerah zagotavlja varnost.
Ciljno območje  v tem primeru jasno zamejuje rdeče črte , in v sredini jeCrosshair . Branju potrjuje Datalogic patentirane Green Spot , ki se projicira na črtno kodo , kot tudi nastavljivo piskač in zelenih LED diod . To zagotavlja jasnost po vsakem skeniranju in bistveno povečuje učinkovitost uporabnika - se lahko izognemo dvojnemu skeniranju.
Standard,PowerScan PD9500 vsebuje praktične Multi- vmesnike. Glede na aplikacijo , povezava preko USB , RS232 ali KBW vmesnik. Triletna garancija zagotavlja dolgoročno naložbo .

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?