059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

DATALOGIC PS7000

Izjemno robusten bralnik črtne kode za logistiko in industrijske aplikacije
Vodo in prah odporni - IP65 standard
  • Odlična CMOS tipala ali laserski skener
  • Brezžične Bluetooth različica dodatno
  • Različice z različno optiko skeniranja (standardno območje, visoke gostote, velike razdalje, ekstra velike razdalje)
Čvrst dizajn in visoko kakovostni materiali naredijo PowerScan eden najboljših robustnih in zanesljivih skenerji za črtno kodo branja . Njegovo odlična ceno in zmogljivost , razmerje in široko paleto modelov in vmesnikov so te naprave edinstvene med drugimi skenerji . Mnogo znanih podjetij v transportu in logistiki ali predelovalno industrijo, ki so bili zadovolni z PowerScan zaradi svoje robustnosti , kot tudi njegova neprimerljivega območja skeniranja in prilagodljive možnosti povezovanja .
Posebej dolg razpon za industrijsko uporabo.
Žični PowerScan modeli so na voljo , in so izdelani po meri v različnih različicah skenerjev :standardni model SRI značilnosti visoke ločljivosti CMOS kamero , ki bere vse komercialne črtne kode ( 1D) in nalepke z ločljivostjo 752 x 480 slikovnih pik nabogatih 500 (scan per seconds)in nato dekodira vse informacije, povsem samodejno . Diode zelene barve podpirajo usmerjenosti k uporabniku . Posebna različica tega modela žično optičnega bralnika vsebuje 2D HD tipala , ki skenira tudi vse trgovinske dvodimenzionalne črtne kode . Standard bralec Datalogic 2D je na voljo bodisi za USB, RS232 ali tipkovnice.
PowerScan LR in XLR so bili zasnovani za izpolnjevanje posebnih zahtev v industriji in logistiki . Ta laserski skener bere črtne kode na razdalji do 11 metrov. Vse aplikacije, ki zahtevajo zbiranje podatkov črtne kode na večjih razdaljah se lahko vedno zanesejo na PowerScan naprave za hitro in zanesljivo branje etiket na normalni in odsevnih papirjih.
Z različico Bluetooth , so 1D in 2D črtne kode skenirani preko standardnega tipala razdalje in pošljejo v razponu do 100 m ( Bluetooth razred I).Dodatna priklopna postaja je na voljo v dveh različicah vmesnika ( RS232 ali tipkovnico ) . Če je potrebno,Bluetooth tipala komunicira tudi z drugimi napravami BT ali se integrira v katero koli Bluetooth omrežja. Zmogljiva baterija NiMH zagotavlja do osem ur brezžičnega delovanja -ustrezno polnilna enota je vključena v dobavi.

Zanesljivost - tudi v težkih pogojih
Njena Neutaban nastop v vsakdanji rabi je doseglaPowerScanprva izbira za mnoge letih. Ne samo, da je bila uspešno uporabljena pri ocenjevanju in logistike , temveč tudi v težkih pogojih v proizvodnji in proizvodnji . PowerScan jeprofesionalni optični bralnik , ki je zaščiten pred prahom in vodo brizga po standardu IP65 .
Njegovo gumijasto ohišje je izdelano iz ABS plastike in preživi celo padec z višine 2 metrov. Vremenske razmere niso problem , bodisi - PowerScan LR in XLR naprave delujejo v temperaturnem razponu od -30 ° C do +50 ° C
Enostavna konfiguracija profesionalnih orodij
Integrirani mikro - krmilnik pomaga posamično konfiguriranje PowerScan naprave , ki izpolnjuje vaše zahteve : na primer, eden od mnogih praktičnih možnosti vključuje nastavljivo sireno in dodatno integriran kazalec za ciljno usmerjeno zbiranje podatkov na dolge razpone . Majhna teža , kompakten in inteligentna orodja prispevajo k izjemni ergonomiji , poleg vključene " QuadraLogic " programske opreme dekodiranja . Ta uporabnikom omogoča skeniranje celo umazane , neostrih ali poškodovanih črtnih kod , ki so neberljive večini skenerjev . Vendar pa večina ročnih skenerjev niso sposobni uspešno skeniranje teh nalepk. Po drugi strani paPowerScan bere črtne kode z uporabo štirih fazah vzorec in ga interpretira s posebnim algoritmom .

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?