059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

DATALOGIC QUICSCAN I

Linearna tipala (starter model) za trgovino in pisarne
Visoka ločljivost do 4 mils
  • Hitro branje hitrost do 270 dekodira / sec.
  • Rezervne okno skeniranja in Gooseneck opcijsko
  • Multi-vmesnik v enem sistemu: USB, RS232, tipkovnico
Datalogic QuickScan I QD2100 je uvodni model linearne imagers, saj je namenjen za univerzalno uporabo v poslovanje in upravljanje z dokumenti. Poleg tega, je primeren za uporabo za ekspresno pošto in poštne storitve. Zaradi svoje ergonomske oblike, nizke teže je idealen za vsakodnevno uporabo.
QuickScan I ima visoko ločljivost do 4 mils. Tako linearna tipala preberejo veliko različnih kod, vključno z večino 1D-kod, kot tudi linearnih GS1 DataBar kod.QuickScan I je opremljen z »green spot« tehnologijo, patentirala Datalogic, pozitivna potrditev branja neposredno na kodo.Slednji je še vedno aktiven v načinu predstavitve, ki prikazuje uporabniku optimalno umestitev za hiter in intuitiven pregled.Datalogic QuickScan I je namenjen za dolgotrajno uporabo. Če je potrebno, enostavno zamenjati opraskano okno skeniranja z novo (neobvezno).Program Aladdin konfiguracijo Datalogic, ki je vključen v obseg dobave, ponuja uporabniku prijazne funkcije, ki omogočajo namestitev in zagon sistema zelo enostavno- tudi za neizkušene uporabnike.Datalogic QuickScan I je opremljen z vsemi vmesniki, kot so USB, RS232 in tipkovnice - vse v enem sistemu. Te funkcije postanejo še posebej fleksibilne v smislu prenosa podatkov.
Lahko se uporablja kot ročni ali predstavitev skener, dodatno in priročno funkcijo.Veliko število dodatkov ponujajo prožnost v zvezi z namestitvijo, prilagojeno posebnim potrebam.

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?