059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

DATALOGIC QUICSCAN L

Skener črtne kode z ergonomskim ročajem
Vodo in prah odporni - IP42 standard
  • Prilagodljiva uporaba kot ročni ali namizni skener (opcija gooseneck na voljo)
  • Hitro skeniranje sprememba okna preprečuje zastoje.
  • Vsi vmesniki v eni napravi: USB, RS232, in tipkovnico
QuickScan L je odlična vsestranska rešitev za pisarne, delavnice ali prodajnih mestih, kjer kratke razdalje skeniranja zahtevajo visoko zmogljivost optičnega branja. Gre ne samo za nizko ceno - njena laserska tehnologija ponuja odlične lastnosti skeniranja in dolgo življenjsko dobo.Kompakten ročni skener je majhen, lahek in ima oblikovan ročajm za vsakodnevno uporabo.
QuickScan L se prednostno uporabljajo v maloprodajnih in pisarniških aplikacijah.Opcijsko stojalo gooseneck omogoča delovanje tako kot ročni ali namizni, kar je plus za mnoge uporabnike. Ima optično zmogljivost 100 posnetkov na sekundo in bere veliko število združljivih črtnih kod, kot večina 1D in GS1 DataBar (prej kod RSS).Izjemno velik kot skeniranja 47 °, zagotavlja odlično skeniranje zelo velikih črtnih kod iz kratke razdalje.
Kratka razdalja za odčitavanje pogosto povzroči odprtje okenca.QuickScan L je bil zasnovan s tem problemom v mislih in omogoča uporabnikom, da zamenja okno skeniranja neposredno, če je to potrebno. Zato, nadomestila in vzdrževanje postaja stvar preteklosti.
QuickScan L se oblikuje tudi zaradi svoje vzdržljivosti.Naprava je IP42 skladen in zaščiten pred prahom in tekočino. Poleg tega skener preživi padec z testne višine 1,5m in je namenjen tudi za več kot 1 milijon skeniranih ciklov.Obsežnen pribor za te bralnike in ponudba prilagodljivosti pri montaži, pomagajo izpolniti vse zahteve.

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?