059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

DATALOGIC QUICSCAN MOBILE

Mobilni optični bralnik črtne kode z RF tehnologijo (433 MHz)
Linearna tipala s CCD senzorjem - izjemna vzdržljivost zaradi odsotnosti gibljivih delov
  • Integrirana serija načina - buffer za podatke, medtem ko je izven radijskega območja
  • Multi-vmesnik: USB, RS232 in tipkovnico
Popoln komplet vključuje skener, Li-ionska baterija in RF postajo
Datalogic QuickScan Mobile ročni skener je idealen za zajem aplikacij podatkov.Tehnologija RF je ta skener postavila med favoritev svoji kategoriji.Linearna tipala uporabljajo ozek pas komunikacije v območju 433 MHz.12 m radijski domet QuickScan Mobile vam omogoča, da delajo v okviru obsežnih območij, izogibanje omejitev žične naprave. Delovne postaje zaposlenih ne bodo le postale bolj učinkovite, vendar varnejše in dobre.
V primerjavi s tehnološkimi napravami laser, gradnja tega CCD tipala zagotavlja odlično vzdržljivost in vzdržljivost zaradi odsotnosti premičnih delov in omogoča hitro in natančno delovanje.Standard multi-vmesnik omogoča prilagodljivost vmesnika (USB, RS232,  tipkovnico ). Plug & Scan kompleti poskrbijo za enostavno namestitev.»Scan Medtem Polnjenje« funkcija zagotavlja brezkontaktno optično branje na delovnem mestu, hkrati pa polnjenje baterije.Enota bo shranjevale vse podatke, s svojo patentirano serijo pripravljenosti, ko je zunaj radijskega območja.
Vse te lastnosti skupaj z odlično 1D in GS1 Data Barcode (prej RSS code) capturing sposobnosti bi bilo izjemno in zanesljiva izbira.Datalogic QuickScan Mobile je na voljo kot komplet (skener, baterije in RF stojalo vključen), zaradi česar skener idealna rešitev za maloprodajo in v gospodarskih okolij, v katerih je brezžično skeniranje ključnega pomena za optimalno produktivnost, nizki skupni stroški delovanja in donosen posel .

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?