059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

DATALOGIC TOUCH TD1100

Linearna tipala za 1D črtne kode
Različica z 65 mm in 90 mm širino skeniranja
  • Akustična in optična potrditev skeniranja
  • Vključno s praktičnim držalom za prostoročno skeniranje
  • Zaščita naložbe: 5-letna garancija
Če je cena odločilen dejavnik , potem so privlačne linearne  linije  TD1100 serije  na vrhu seznama. Ročni skenerji so idealna rešitev za prodajo na drobno , vzdrževanje, skladiščenje in delavnico. Zagotavljajo zanesljivo delovanje pri zajemanju konvencionalne 1D , poštne in zloženih kod, še posebej z uporabo aplikacije z nizko do srednjo proizvodnjo blaga . TD1100 serija Touch je namenjen za kratke razdalje branja , od neposrednega stika do razdalje največ 15 cm .
Da bi zadovoljili zahteve najbolj različne Datalogic ponuja na dotik TD1100 tipala serije z 2 bralnih širin in različnih kombinacij povezave. To zagotavlja ciljno usmerjeno delovanje z ustrezno napravo, plus plačali boste le tisto, kar dejansko potrebujete . Touch 65 Lite prebere do 6,5 cm širokimi črtnih kod ; Touch 90 Lite do 9 cm širokimi črtne kode , in sta na voljo z dvojnim vmesnikom . Dodatna varianta v seriji so Touch Pro modeli z multi - vmesnikima.Nudijo enake zmogljivosti skeniranja , vendar združujejo celotno povezavo vsestranskost v eni napravi : USB , RS232 in tipkovnice klin vmesniki so vsi na voljo v eni sami napravi.
Uporabnik priznava uspešno skeniranje na dva načina: z nastavljivim akustičnim tonom , plus prepoznaven zelena LED dioda . Te močno pospeši proces dela , po zaslugi svoje pametne zasnove ohišja izpolnjuje ergonomske zahteve. 130 g Touch 65 in 150 g Touch 90 so komaj opazne , tudi po urah uporabe.
Tudi ko gre za težke pogoje , ali na območjih naraščajočih temperatur so prava izbira. So dovolj robustne , da prenesejo ponavljajoče kapljice z višine 1,5 m, plus zagotavljajo največjo učinkovitost , celo pri ekstremnih temperaturah do 50 ° C. Po potrebi je držalo za Touch seriji TD1100 Datalogic , prostoročno . Samo to močno razširili funkcionalnost , prav tako povečuje prilagodljivost.
5-letna garancija ščiti vaše naložbe v daljšem časovnem obdobju.

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?