059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

HONEYWELL ECLIPSE 5145

Kompakten ročni laserski skener za vse črtne kode. Razpon skeniranja 0-14 cm pri 72 slikah / sek.
  • Zelo hitro dekodiranje
  • Agresiven laser za hitro skeniranje s tehnologijo CodeGate
  • Primerno za visoke črtne kode
Eclipse 5145 je zmogljiv enočrtni skener črtne kode za vse vrste črtnih kod . Kompaktno ohišje in široka paleta možnosti načrtovanja in povezljivost bo vsestranski skener za številne tipične aplikacije črtne kode .
Z mocnim laserskim motorjem ,ima Eclipse 5145 večji razpon in širše področja branja kot kateri koli drugi CCD skener. Zagotavlja agresivno skeniranje po visokih zahtevah in lahko celo berejo visoke ločljivosti ali majhne črtne kode brez napak. To omogoča ne le skeniranja na blagajni , ali za skeniranje drobnih elektronskih sestavnih delov in mehanskih elementov. Njegova zasnova in kompaktno ohišje omogoča uporabo tudi v najbolj nezaželenimi pogoji : ponavljajoče kapljice od 1,5 m , ne vplivajo na njeno zanesljivost. Zaprto ohišje varuje pred onesnaževanjem zraka in prahu. Eclipse 5145 ima temperaturno območje od 0 ° C do 40 ° C , in s tem pokriva celotno območje temperatur. Nizka teža le 97 g je ena izmed najlažjih med ročnimi skenerji in ergonomsko izboljšuje vsakodnevno učinkovitost delovanja.
Opcijska funkcija CodeGate prvič snema vse skenirane podatke , in ko uporabnik pritisne gumb CodeGate so skenirani podatki , sproščeni in preneseni na računalnik . Ergonomsko se nahaja na vrhu ohišja skenerja , uporabniki preprosto pritisnejo gumb s svojim palcem. Ta funkcija je še posebej namenjena za zelo majhne črtne kode in skeniranja dokumentov .
Eclipse 5145 ima vse potrebne dodatke , vključene :kabel električnega omrežja, se lahko spreminja glede na potrebe uporabnikov .

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?