059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

HONEYWELL VOYAGER 1200G

Svetovno uspešni laserski skener. Uporaben kot ročno ali predstavitev skener (stand dodatno).
  • Futuristična oblika in high-end zmogljivost
  • Agresivno branje za poškodovane ali majhne črtne kode
  • Multi-vmesnik: USB, KBW in RS232 v eni napravi
Honeywell širi svojo družino najbolje prodajanih ročnih laserskih skenerjev z Voyager 1200g , kar je še posebej visoko zmogljiv čitalec črtne kode . Optični bralnik se ponaša z visokotehnološkimi komponentami , vsebovane v znanem futurističnem ohišju, ki je bila prav tako optimizirana : laser skenira najbolj natančno in celo slabo tiskana , poškodovane ali zabrisan oznake brez težav berljive. Ali na blagajni v skladišču ,delavnica ali laboratorij - vedno naredi dober vtis .
Voyager 1200g je resnično univerzalna rešitev : poleg tega skenira vse 1D in GS1 DataBar kode , agresiven motor prebere tudi najmanjše kode do 3,5 mil . Tako izjemno prilagodljiv,Voyager 1200g naredi druge skenerje odveč . Poleg tega vključuje multi- vmesnik za USB, KBW in RS232 , ki se samodejno prepoznani -ena sama naprava, ki je torej združljiva s skoraj vsakem sistemu .
Uporabljate dodatno stojalo skeniranja , spremenite ročni skener za v mizo ali pultu , v vsakem trenutku . Skener zazna , ko se postavi v stojalo in preklopi na » Predstavitev način «. Zahvaljujoč senzorju za prepoznavanje objektov , uporabnik preprosto prenese blago pred bralnik.
Honeywell Voyager 1200g ponuja priljubljeno CodeGate tehnologijo, ki omogoča delo še lažje. Medtem ko je CodeGate aktiven,skener prebere vse kode avtomatsko , vendar jih ne prenese ; pred posredovanjem podatkov , mora uporabnik potrditi kodo s pritiskom na gumb CodeGate .

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?