059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

HONEYWELL VOYAGER 9540

Ergonomski laserski skener za vse črtne kode. Skeniranje razpon 0-20 cm v 72 slikah / sek.
  • Ergonomski laserski skener za vse črtne kode
  • Zelo hitro dekodiranje, neobvezno hkratno EAS izklop
  • Agresivni laserske linije, self-aktiviranja CodeGate
  • Futuristična oblika, se lahko uporablja kot ročni in stojalo za skener
  • Voyager 9540 razširja  značilnosti uspešnega Voyager 9520 modela še dlje. V bistvu, ima enake specifikacije kot nekoliko cenejše Voyager 9520 model. Elegantno ohišje vsebuje laser motor , ki skenira črtno kodo hitro in brez napak pri 72 slikah na sekundo. Voyager 9540 ima tudi programski dekodirnik , ki je odgovoren za dekodiranje in prenos črtne kode na računalniku.
Poleg osnovnih funkcij, ki prav tako prihajajo z Voyager 9520 ,Voyager 9540 izvaja patentirano funkcijo CodeGate za priročno branje črtnih kod . Ta edinstvena tehnologija skeniranja omogoča skeniranje črtne kode za večino uporabnikov , ne samo lažje , ampak tudi varnejša : ko črtna koda začne skeniranje ,senzor črtne kode aktivira skener samodejno. Brez CodeGate bodo skenirane črtne kode odkodirane takoj in samodejno pošlje na računalnik . To je vsekakor praktičen in udoben , vendar ne vedno najbolje za vse aplikacije. Iz tega razloga je Honeywell zasnoval CodeGate gumb za Voyager 9540 . Gumb se ergonomsko nahaja na vrhu ohišja skenerja in tako, da deluje s palcem. Če jeCodeGate funkcija aktivirana,skener še vedno sam aktivira samodejno in skenira črtno kodo . Podatki črtne kode , pa se prenesejo v računalnik , ko uporabnik pritisnegumb CodeGate za potrditev, da jepravilna črtne koda . Ta funkcija pride prav , ko je pomembno, da so le prave črtne kode prenesejo. Če embalaža vsebuje več kot le eno črtno kodo (npr. z mobilnimi telefoni , elektronski izdelki , medicinski izdelki ) je CodeGate skener nepogrešljiv. Brez CodeGate jeVoyager 9540 deluje kot Voyager 9520 .
Honeywell skenerji s tipkovnico vmesnik običajno deluje z pravilno z močjo . Nekatere matične plošče PC ne dajo dovolj moči za to. V tem primeru prosimo, naročite dodatno napajanje » ms9520nt « , ki je združljiva z vsemi Honeywell tipkovnico in skenerji .

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?