059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

HONEYWELL VOYAGER GS9590

Enočrtni laserski skener z ergonomskim ročajem. Izboljšana hitrost skeniranja in produktivnost: 100 skenov na sekundo.

  • Robustno ohišje: znižani stroški vzdrževanja
  • Samodejni preklop stojalo omogoča neoviran prehod iz strani skenerja v način optičnega bralnika
  • Samodejni preklop stojalo omogoča neoviran prehod iz strani skenerja v način optičnega bralnika
VoyagerGS 9590 Honeywell je enočrtna laserski skener z običajno kakovostjo Voyager . Ročaj v obliki pištole se odlično prilega vaši roki .
VoyagerGS 9590 jenajnovejši model te priljubljene serije ročnih skenerjev in ponuja odlično udobje skeniranje v robustnem ohišju . Ta enočrtni laserski skener je idealen ročni skener za vse standardne 1D črtne kode . Skener je kot nalašč za različne aplikacije , od POS , zbiranja podatkov za medicinske aplikacije . Za večjo hitrost skeniranja in zanesljiv prenos podatkov ,VoyagerGS 9590 združuje patentirano avtomatsko infrardečo aktivacijo z razširjeno globino polja . Uporabniki skeniranje črtne kode na razdalji do 305 mm in posredovanje zbranih podatkov bodisi prek tipkovnice, serijskega ali USB vmesnika .Skener je opremljen tudi s patentirano tehnologijo CodeGate , ki omogoča prenos podatkov z enim samim pritiskom na gumb . To je še posebej uporabno , če morajo uporabniki izbrati črtne kode s seznama menija. Pravilne kode se lahko potrdijo in posredujejo s CodeGate .
VoyagerGS 9590 je nastavljen iz navodili, ali z MetroSet2 programsko opremo brezplačno preko RS232 ali USB vmesnika. VoyagerGS 9590 prilagaja individualno različnih področjih.
Je optični bralnik črtne kode z dodatnim vrednost :opcijska funkcija EAS prihrani čas in denar - EAS varnostne nalepke od postavk se izključi, ko so skenirane .

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?