059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

HONEYWELL XENON 1900g

Šesta generacija vsesmernega tipala. Najvišja zmogljivost in robustnost kljub svoji majhnosti.


  • Zmogljiva Adaptus Imaging tehnologija za različne bralne pogoje
  • Multi-vmesnik: USB, KBW in RS232 v eni napravi
Popolnoma uporabna kot predstavitev skener (verzija vključno s stojalom)
Xenon 1900g ima visoko zmogljiva območje tipala za obe 1D in 2D črtne kode . Zahvaljujoč Adaptus Imaging Technology 6.0 , vam zagotavlja najvišjo zmogljivost kljub svoji minimalni velikosti : manjši in lažji, je zelo robusten in zagotavlja vrhunsko zmogljivost na najvišji ergonomski ravni. Optimiziran senzor bere slabo natisnjene ali poškodovane črtne kode, še posebej dobro , tudi informacije neposredno od monitorjev ali mobilnih telefonov. Xenon 1900g zajame slike, podpise in znake v milisekundah in z vgrajenim OCR , prav tako zajame besedilo v sistemskih združljivih formatih .
Zahvaljujoč IP41 standardu, je idealna rešitev za težke okolice , kot so trgovina na drobno, skladišča in logistiko. Primeren je za skoraj vse aplikacije. Če nameravate uporabljati Xenon 1900g kot predstavotveni skener , se odločite za kompleten paket , vključno s stojalom.
Za zahtevno in občutljivo uporabo v zdravstvu in laboratorijih , lahko naročite tudi Xenon 1900g z dodatno dezinfekcijsko -ready opremo. Njegova površina zdrži močna čistila , tako da je njegova uporaba za osebje in bolnika varna . Za različne , posebne potrebe v razširjenem obsegu aplikacij , lahko dobite različico, ki bere barvne črtne kode . Featuring Honeywell ColorFusion tehnologijo , ki je optimizirana za skeniranje črtne kode , xenon 1900 Color ponuja vodilne inovacije , zmogljivost in zanesljivost.Samoumevno je , da je vse modele enostavno povezati v obstoječe infrastrukture , zahvaljujoč integriranemu multi- vmesniku. Programska oprema ponuja dodatne funkcije za obdelavo visoko kakovostnih digitalnih slik , kot so obrezovanje, razsvetli , vrtenjem , izboljšanje ostrine in še veliko več .

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?