059 03 51 25    info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

EPSON TM-T88V

Najbolje prodajan tiskalnik računov na svetu - sedaj še hitrejši
Natisne 80 mm in 58 mm širok račune in bone s hitrostjo do 300 mm / sek.
  • All-in-one paket: vključuje USB, test roll, stikalo in kabel pokrov in distančnik
  • Odlična kakovost logotipov in odlična grafika
Več kot pet milijonov vgrajenih sistemov ,TM- T88 Epson je eden izmed najbolj uspešnih termalnih POS tiskalnikov vseh časov na svetu . Najnovejša izdaja TM- 88V nadaljuje ta trend z hitrostjo do 300 mm /s.
Neposredno termični tiskalnik ustvari 80 mm in 58 mm širok račune v delčku sekunde in zagotavlja skoraj neprekosljivo kakovost na POS območju.
Vsestranski brezskrbni paket dodatne opreme in opreme je popolnoma prepričljiv : Test roll , stikalo in kabelske prevleke,distančnik za 56 mm široke zvitke in z napajalnim kablom je že vključen v termični tiskalnik.Kot standard je vsak TM- T88V opremljen z vmesnikom USB . Ali izberite vmesnik Ethernet za še hitrejši prenos podatkov. Vendar, če ta ni potreben , Epson nudi različne vmesnike sistema , ki jih je mogoče zamenjati kasneje , zagotoviti potrebno prožnost in varnost naložb.
Epson TM- T88V je bil prvi termični tiskalnik računov na svetu,certificiranje Energy - Star za prihranek energije. Njegova poraba energije je zelo nizka v stanju delovanja, porabi manj kot 1 watt.
In tudi če nameravate uporabljati tiskalnik v drugih državah EU , vam ni treba izgubiti časa z namestitvijo -TM- T88V zdaj že pozna vse jezike.

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?