info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

EPSON TM-U220

Ugodna cena,preizkušeni in robustni matrični tiskalnik vodilni na trgu v razredu POS tiskalnikov.
  • Hiter matrični tiskalnih z hitrostjo do 6 vrstic na sekundo
  • Grafika in logotip spomin za posamezni model računov
  • Za 57,5, 69,5 ali 76,0 mm širine papirja
  • 220V napajalnik vključen v dobavi
Serija matričnih tiskalnikov Epson200 je bila ustanovljena pred leti kot de - facto POS segmentu , ki jo podpira skoraj vsak programski software.Je rezultat desetletnih izkušenj kot vodilni na trgu tiskalnikov . Tri različne opreme( A, B in D ) nudijo pravo opremo za vse vrste uporabe . Različica A je opremljena z avtomatskim rezalnikom in prevzemanja kopije . Različica B ima avtomatski nož in je lahko pritrjen na steno , če je potrebno . Različica D je finančno najbolj privlačna izvedenka z robom za trganje računov . Glede na vsestransko uporabo, gastronomija , hotel , specializirano in drobno trgovino ali uprava - preprosto izberite različico, ki najbolj ustreza vašim individualnim potrebam.Vse tri različice natisnejo račune na standardni papir pri visoki hitrosti 6 vrstic na sekundo. Medtem ko je bil predhodnik modela TM- U210 združljiv samo z eno širino papirja, TM- U220 združuje tri različne širine papirja : 57,5 , 69,5 in 76,0 mm. To ne pomeni le več prožnosti za uporabnika, temveč tudi prihranek , saj so ožji zvitki cenejši.

Ko gre za tiskanje računov na cashpoint , hitrost šteje največ . Zato je Epson povečal hitrost kot tudi učinkovitost tiskalnikov še dlje. S širino papirja 76,0 mm in 40 znakov na vrstico, TM- U220 izpise pri hitrosti 4,7 vrstice na sekundo. Zahvaljujoč preprosti uporabi se papir zamneja v samo nekaj sekundah.
Rezalnik papirja v TM- U220B ponuja dve možnosti : v skladu z zahtevami ,uporabnik izbere med » popoln rez « in» one- point- rez «. Medtem ko prvi lepo loči celotni račun,drugi način le delno odreže, tako da je še vedno povezan. Ta funkcija ponuja prednosti predvsem v tistih področjih poslovanja , kjer stranke na splošno ne želijo sprejeti računa ali tudi v okviru kuhinjskega tiskalnika.

Kot pri TM- U210 ,TM- U220 natisne potrdilo po izbiri v dveh barvah , črni in rdeči barvi. Logotipi ali posebne ponudbe so tako učinkovito poudarjene. Na ta način si ustvarite potrdilo z presežnih vrednosti in prihranite stroške pri dodatnih tržnih dejavnosti , kot so letaki ali tiskanih trgovskih znamk . Zadnje,vendar ne najmanj pomembno, TM- U220 ponujajo dva podatkovna spomina : uporabnikov pomnilnik 8 KB in logotip spomin 128 KB za hitrejše tiskanje logotipov in grafike.
Pester izbor vmesnikov zagotavlja enostavno integracijo v vsak obstoječi sistem .Napajalnik je vključen v dobavnem paketu TM- U220 in se lahko vključi v ohišje in ne zavzema veliko prostora.

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?