EPSON TM-C3400


Barvni brizgalni tiskalnik etiket,zapestnic,vozovnic
Širina medijev 30-112 mm, širina tiskanja 20-104 mm
  • Natisne do 1000 etiket na uro in do 7.500 nalepk na kartušo
  • Popoln komplet: samodejni rezalnik in vgrajena napajalno enoto, USB ali Ethernet vmesnik
Naj gre za opozorila na embalaži , barvne kode na sestavnih delih , grafika bolnika ali vozovnice in zapestnice: barva pomaga izpostaviti pomembne informacije , omogočajo intuitivno razumevanje , optimizira delovne procese in prepreči napake. Z Epson TM - C3400 barvni tiskalnik etiket , boste sedaj lahko zlahka proizvedli tako pomembne nalepke sami. Ta multi- talent je sposoben obdelati široko paleto formatov , materialov in površin, pri čemer so stroški nizki. Posebno črnilo je zagotovljeno , da je trajno in se ne razmazuje.

TM- C3400 se uporablja v maloprodaji , zdravstvene namene in proizvodnje , ali katero koli področje , kjer se potrebuje majhno število kakovostnih etiket. Epson TM- C3400 je gospodarni in vsestranski tiskalnik , saj je sposoben obdelati nalepke, zapestnice , vozovnice,in ima pre-cut papirja s širino 30-112 mm ( širina tiskanje 20-104 mm).
To zmanjšuje odpadke in naredi velike zaloge različnih velikosti nalepk več . Papir je na voljo z vstavljenimi zvitkih ali z režo na zadnji strani za večje zvitke.

TM- C3400 doseže tudi najboljše ocene v smislu hitrost tiskanja : do 1000 etiket na uro, odvisno od velikosti in ločljivosti . Druga prednost je njegova učinkovitost : ena kartuša traja do 7500 nalepk.

Mnoge aplikacije zahtevajo oznake , ki so trpežne in ne packajo , kot je zdravstveni sektor, v katerem morajo biti etikete vzdržljive na čiščenje in razkužila . Epson pigment črnila zagotavlja daljšo življenjsko dobo kot pri drugih tiskarskih tehnikah za grafike , fotografije , besedila in črtne kode .

Kljub številnih funkcijah tiskalnika ,je njegovo rokovanje enostavno,tudi za začetnike . Prav tako ima posebno ergonomsko prednost: je edini tiskalnik na trgu, ki ima vse svoje kontrole na sprednji strani . To omogoča da se papir in vložek zamenjata v trenutku, tudi če je tiskalnik nameščen na polici ali pod pultom .Tiskalnik je lahko priključen preko USB 2.0 ali Ethernet . Njegovo obsežno programsko opremo in podporo dobite skupaj s priloženim kompletom za razvoj programske opreme.



Pošlji povpraševanje
Potrebujete pomoč pri nakupu?
059 035125
info@postim.si

Pošlji povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.