info@postim.si    prodaja@postim.si
Delite artikel

ELO TOUCH SOLUTIONS 1517L

Robustni zasloni na dotik
Briljantna kakovost slike v formatu bodisi 4:3 ali 5:4
  • Elegantna oblika
  • Energetsko varčna LED osvetlitev
Uživajte široko uporabno območje z 1517L in 1717L . Zahvaljujoč robustnemu ohišju sta odlična izbira za prodaje in informacijskih točk kakor tudi številna druga področja javne porabe.Standard razmerje 4:3 ( 1517L ) ali 5:4 ( 1717L ) določa velikost zaslona in je dovolj velik za številne aplikacije.LED osvetljava varčuje z energijo ,ne da bi ogrozila kakovost zaslona.
Za svetle slike ima ločljivost do 1280 x 1024 slikovnih pik ( 1717L ), stopnjo kontrasta do 800:1 in 16,7 milijona barv.Kontrolne tipke za prilagoditev monitorja se nahajajo ob strani monitorja.Če se monitor ,nahaja v javnem prostoru, se lahko tipke zaklenejo s tem se prepreči nepooblaščen dostop .

Oba touch monitorja sta lahko v črni ali beli barvi,da najbolj ustrezazata delovnemu okolju.Na voljo je tudi praktično odstranljivo stojalo za še večjo varnost - montažo enostavno na pult.Ima tudi možnost pritrditve na steno kar še poveča uporabnost . Integracija touchmonitors je prav tako enostavno :USB ( povezava na dotik ) in VGA port poenostavi povezave.Za večje območje delovanja lahko izberete dodatni bralnik magnetnega traku ali zadaj zaslon za stranke. Vsa dodatna oprema, se z lahkoto namesti na kraju samem.Ima 3 letno garancijo.

Povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Sorodni izdelki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?