O podjetju


Ponujamo vam različne in celovite rešitve ter servis vse naše opreme.

Ekipa POStim

Digitalizacijo pospešujemo od leta 2013. Začeli smo POS sistemi za potrebe gostinstva, maloprodaje in hotelirstva. Danes rastemo z investicijami v industriji in logistiki. 

Nudimo rešitve za digitalizacijo proizvodje, IPC-je strojegradnjo, terminale za logistiko, označevanje za potrebe sledljivosti in specifike, kot so delo v čistih prostorih (IEC 60601), v nevarnem okolju (ATEX), prehrambena industrija, navtika (IEC 60945) ipd..  

Smo uradni distributer znamk Shuttle, FEC, Newland, Speedata in pooblaščen zastopnik blagovnih znamk TSC, Printronix, Honeywell, Star Micronics, Sato, Epson, Getac, Zebra, Glancetron,  Addimat, Identive, Promag, Ratiotec, Rongta itd..

Nudimo Windows in Android industrijske računalnike, vgradne panel IPC-je, "all in one" sisteme, namizne in prenosne termo tiskalnike, čitalce za 1D in 2D (QR) kode in RFID, videowall-e, interaktivne table, rugged tablične računalnike, kontrolo dostopa in potrošni material: riboni, thermaflex nalepke, RFID tag-i ...


Poslanstvo 

Sledimo najnovejšim tehnologijam, dobrim praksam z vodilnimi ponudniki ERP, MES, WMS in POS rešitev tako doma, kot v tujini. 


Naše stranke uporabljajo prek 20.000 terminalov v celotni regiji ex Yu. Bogate izkušnje, dobri komercialni pogoji, konkurenčne cene in poprodajna podpora so garancija za nemoteno poslovanje 24/7/365. 


Veselimo se sodelovanja z vami s ciljem dviga kvalitete in ugleda vašega podjetja. 

Naše prednosti
Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.