O podjetju


Ponujamo vam različne in celovite rešitve ter servis vse naše opreme.

Ekipa POStim

Kot ekipa POStim d.o.o. servisiramo trg od 2013 s fokusom na profesionalni opremi za potrebe digitalizacije poslovanja. Začeli smo s prodajo POS sistemov za potrebe gostinstva, maloprodaje in hotelirstva. Zaradi dobrega servisa je začelo naraščati povpraševanje po rešitvah za delo v industrijskem okolje, za potrebe strojegradnje, logistike in specifične zahteve za segmente, kot je farmacija, delo v čistih prostorih (IEC 60601), delo v nevarnem okolju (EX) ipd
Kot ekipa se trudimo, da zagotavljamo svetovanje pri izbiri optimalnih rešitev in popordajni servis za celoten portfelj. 

Smo uradni zastopnik/distributer znamk SHUTTLE, FEC, NEWLAND in pooblaščen zastopnik blagovnih znamk STAR Micronics, EPSON, TSC, DATALOGIC, HONEYWELL, GETAC, ZEBRA, GLANCETRON, ELO, IIYAMA, PANASONIC, ADDIMAT, IDENTIVE, PROMAG, RATIOTEC, RONGTA i..

Nudimo Windows in Adroid industrijske računalnike, vgradne panel PC-je, "all in one" sisteme, mini/edge računalnike, namizne in prenosne termo tiskalnike, namizne in prenosne POS tiskalnike, mini računalnike, prenosne terminale za 1D in 2D (QR) kode in RFID tag-e, velike touch ekrane, videowall-e, interaktivne table, vse za moderno POS poslovanje: prikazovalnike za stranke, podpisne tablice, all in one terminale za sprejem naročila in izdajo računa, blagajniške predale, prenosne terminale za inventure, registratorje delovnega časa in potrošni material: riboni za tiskalnike, nalepke, termo papir idr.


Poslanstvo 

Sledimo najnovejšim tehnologijam, dobrim praksam, ustvarjamo projekte z vodilnimi ponudniki ERP, MES, WMS in POS rešitev zato podpiramo široko paleto rešitev za kar nudimo tudi servis v Sloveniji in širše v regiji.     

Poleg Slovenije sodelujemo tudi na projektih na Hrvaškem, v Avstriji, Srbiji, Makedoniji, Črni Gori, Turčiji in na Poljskem. 

Dobro poznavanje tehnologije in izkušnje nam omogočajo, da nudimo strokovno svetovanje in podporo za dolgoročno poslovanje.

Veselimo se sodelovanja z vami pri uvajanja digitalizacije s ciljem dviga kvalitete storitev, končnih izdelkov in ugleda vašega podjetja. 

Naše prednosti
Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.