DATALOGIC PM 8300


Prenosni brezžični različica strokovnega skenerja
Odlična ergonomija in prilagodljivost: do 50 m območja delovanja
  • Vsi vmesniki v eni napravi: USB, RS232, in tipkovnico
  • Patentirana green spot tehnologija - skeniranje naredi enostavno
Mobilni skenerji o PowerScan8300 družine ponujajo enake profesionalne in robustne lastnosti kot žične različice . Izredno trpežno ohišje je izdelano iz na udarce odpornega ABS plastike in je namenjena za stalno uporabo v industriji in na drobno. Kot baterijski pogon modela, še vedno ponuja posebno dolgo uporabo . To lahko izvedete več kot 60.000 posnetkov z enim polnjenjem in ima kratko obdobje polnjenja, le dve uri , zaradi česar je primeren za vse aplikacije v proizvodnji in logistiki . Skeniranje je mogoče celo v zelo hrupnih razmerah ,skener je opremljen z piskačem z nastavljivim volumnom izredno svetlih LED diod in ciljno mesto za enostavno skeniranje .
Gre za visoke ločljivostni laserski skener z veliko razdaljo skeniranja in hiter mikroprocesor za vse skupne enodimenzionalne črtne kode .
Skenerji iz M83xx serije PowerScan pošlje vse podatke v nelicenčne 433MHz frekvenčnem območju , z dvosmerno komunikacijo med skenerjem in gostiteljem . Največ 2000 naprav se lahko uporabljajo na isti frekvenci hkrati - številko, ki je običajno nedosegljiva . V omrežja , vsaka osnovna enota upravlja največ 32 naprav hkrati. Kot rezultat,brezžični sistem Datalogic je močna in prilagodljiva rešitev za enostavne aplikacije kot tudi za izvajanje kompleksnih projektov .
Njegovo robustno mehaniko smo razvili in testirali na tak način, in zelo ekstremne vplive (na primer deset kapljic od 2 m višine v testih ) , kot tudi stalne običajne vplive ( 1000 kapljice od 1 m višine), brez zmanjšanja zmogljivosti skeniranja .
Da bi še dodatno povečali učinkovitost mobilnim skenerjem , obstajajo različice na voljo z vgrajenim zaslonom, 32 x 98 pik in tipkovnico s tremi tipkami , ki se lahko uporablja za aktivno komunikacijo in za pridobitev dodatnih informacij (kot so berljiv članek ) , ali neposredno prikazati skeniranih črtnih kod .



Pošlji povpraševanje
Potrebujete pomoč pri nakupu?
059 035125
info@postim.si

Pošlji povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.