DATALOGIC GRYPHON l GM4400


Brezžična različica močnih Gryphon 4400 2D tipala
Bere 1D in 2D črtne kode hitro in zanesljivo, tudi iz monitorjev
  • Široka polmer 30 m na frekvenci 433 MHz
  • Delovanje baterije za do 60.000 posnetkov, pomnilnik za 1.200 skenogramov
  • Intuitivno rokovanje zahvaljujoč tehnologiji Green Spot in Motionix tehnologija
Ta model prenaša podatke brezžično, zaradi česar je zelo prilagodljiva naprava v skoraj vseh delovnih področjih. Prav tako ima močan motor za skeniranje , ki je primeren za uporabo v maloprodaji , za zaloge v lahki industriji , za vzdrževanje ali v zdravstvu . Bere 1D in 2D kode, poleg tega pa zajema slike in dokumente , celo od monitorjev. Ta zadnja značilnost omogoča optimalno skener napravo za mobilne tržne aplikacije v maloprodaji , ali za prodajo vozovnic aplikacije v potniškem prometu in z letalskimi prevozniki.
Gryphon I GM4400 ima delovni radij 30 m preko MHz frekvenco 433 . Izven tega območja,Gryphon prihrani do 1200 črtnih kod in takoj ko skener ponovno vstopi v območje sprejema odda nakazilo . Poleg tega se ta naprava lahko pohvali z operacijo branja 60.000 skenogramov . Prav tako je zelo ergonomična z intuitivnimi funkcijami, kot so : 4 - dot aimer , napredne tolerance gibanja , Green Spot skeniranje potrdilo in Motionix tehnologijo za zaznavanje premikov . Ko je Gryphon na stojalu , se preklopi skener z visoko hitrostjo branja . Še ena praktična lastnost je, da lahko obstoječe GM4100 opremo uporabljati po opravljanju enostavno posodobitev. Kaj naredi Gryphon I GM4400 posebej učinkovita je njena sposobnost , da istočasno nalaganje in skeniranje .
Praktičen in zelo viden 4 - dot aimer prikazuje natančno branje območje , s čimer se prepreči nenamerno skeniranje. S svojo centralno ciljno aimer , skeniranje jasno opredeljeno območje od seznamov in drugih , v kateri je več črtnih kod , ki se nahaja poleg drugega v utesnjenih prostorih . Njegova patentirana » Green Spot « , plus opazen pisk , potrdi skeniranje tako vizualno in akustično . To daje uporabniku varnost , da je bil vsak scan uspešno izveden . Izogibanja večkratnih skeniranje in posledične napake programske opreme , in rezultat je znatno povečana učinkovitost . Temno rdeča svetloba skeniranja je udobna za uporabnikove oči , učinkovito preprečuje prekomerno utrujenost . Njena zajem slike zagotavlja zanesljivo skeniranja dokumentov , vključno s podpisi .

Pošlji povpraševanje
Potrebujete pomoč pri nakupu?
059 035125
info@postim.si

Pošlji povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.