DATALOGIC PDT 7100


Agresiven in trmast 1D črtne kode za logistiko, proizvodnjo in drobno
Žična linearna tipala, ustrezajo najvišjim zahtevam
  • Vodo in prah odporna (IP65 standard)
  • Multi-vmesnik: PS / 2, RS232, USB (različica z IBM vmesnik na voljo)
S patentirano »Green-Spot« tehnologijo za pravilno prebrano kodo
Z novim PD7100 čitalcem črtne kode , Datalogic širi svojo tradicionalno ponudbo robustnih industrijskih ročnih optičnih bralnikov . Skener je opremljen z linearnim tipalaom v velikim območju skeniranja in vsestranski možnosti povezovanja , medtem ko hkrati nudi izredno trdnost . Njena inovativna in edinstvena zasnova , kot tudi kombinacija različnih funkcij skeniranja , kot so visoka ločljivost kod na velikih razdaljah skeniranje , bi PD7100 vsestransko napravo, ki je zelo enostaven za uporabo .
PowerScan PD7100 prihaja z izboljšanimi optiko skeniranja in nove strojne in programske arhitekture - cenovno uspešnosti , ki bo prepričala vsakogar.

High-performance 1D tipala tehnologija ( 390 skeniranja na sekundo) , 3 mil največja ločljivost koda ,območje skeniranja do 3 m in širokim kotom na PD7100 eno najhitreje skenerji, ki so na voljo - kot nalašč za različne aplikacije na področju prometa , logistike , proizvodnje , in še posebej , kjer na tisoče kod in je treba čim prej pregledati.
V gumo ovito ohišje ščiti PD7100 pred udarci . Tudi kapljice od dveh metrov ga ne poškodujejo. Kot vsa PowerScan izdelkov , ga prah in škropljenjem odporna skener v skladu z IP65 standardomin zanesljivo deluje na stalno delovanje v najbolj neugodnih pogojih . Patentirana tehnologija Green Spot in ekstra glasen pisk uspešno skeniranje jasno , vizualno in akustično v hrupnih okoljih . Če želite,PD7100 je na voljo z integriranim kazalcem tudi -črtna koda ciljanje napravo za najboljše možno delovanje.
PowerScan PD7100 je na voljo z dvema različnima kombinacijama vmesnikov : standard multi- vmesnik podpira RS232, tipkovnica , pero in USB , na voljo pa so tudi modeli z IBM-ovim vmesnikom in integriranim kazalec.



Pošlji povpraševanje
Potrebujete pomoč pri nakupu?
059 035125
info@postim.si

Pošlji povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.