HONEYWELL XENON 1902g


Šesta generacija vsesmernega območja tipala. Bluetooth različica za najvišjo prilagodljivost na drobno, skladišča in logistike.


  • Visoka zmogljivost Adaptus Imaging tehnologija za skeniranje v različnih razponih
  • Rzvita različica za branje barvne črtne kode in slik
  • Dodatna opcija za zdravstvo z dezinfekcijo
Xenon 1902g , je odgovor na zahteve po močni površini tipala za tako 1D in 2D črtne kode , ki zagotavljajo najuspešnejšo brezžično skeniranje . Zahvaljujoč Adaptus tehnoloških 6,0 Imaging , njene različne optike (HD , SR , ER), robustno ohišje ni le garancija za optimalno skeniranje za vsako aplikacijo , ampak tudi za zelo visoko mobilnost prek povezave Bluetooth 2.1.
S tem modelom šeste generacije , Honeywell ponuja robustno površino tipala , ki je idealna za nemoteno delovanje v težkih pogojih, kot so trgovina na drobno, skladišče , proizvodnja in logistika. Njegov optimiziran senzor bere slabo natisnjene ali poškodovane črtne kode, še posebej dobro , pa lahko preberete tudi informacije neposredno iz monitorjev ali mobilnih telefonov. Zaradi tipala tehnologije , ni potrebe za premično ogledalno optiko. To celo preživi več vpliva na konkretne zahvaljujoč svoji IP41 standardu. Dolgi čas delovanja baterije zagotavlja uporabniku veliko fleksibilnost in enostavno rokovanje za nemoteno uporabo. Za strokovno posredovanje podatkov , v razponu do 10m in več variacij s priklopno postajo ali dostopne točke.
Za zahtevno in občutljivo uporabo v zdravstvu in laboratorijih. Njegova površina zadrži močna čistila , tako da sta njegovo osebje in bolnik varna . Za različne , posebne potrebe v razširjenem obsegu aplikacij , lahko dobite različico, ki celo bere barvne črtne kode .
Samoumevno je , da se vse modele enostavno poveže v obstoječe infrastrukture , zahvaljujoč integriranemu multi- vmesniku. Podoba sprememba programska oprema ponuja dodatne funkcije za obdelavo visoko kakovostnih digitalnih slik , kot so obrezovanje, razsvetli , vrtenjem , izboljšanje ostrine in še veliko več .



Pošlji povpraševanje
Potrebujete pomoč pri nakupu?
059 035125
info@postim.si

Pošlji povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.