HONEYWELL FUSION 3780


Vsesmerni ročni skener. Skenirni razpon 2,5-28 cm na 1.333 skeniranja na sekundo.
  • Zelo agresiven, vsesmerno skenirano območje
  • Skenira črtne kode iz katerega koli kota, elf-aktiviranja ali CodeGate
V primerjavi z drugimi ročnimi laserskimi skenerji ,Fusion 3780 ponuja neprekosljivo zmogljivost. Kompaktna skenirna glava je opremljena zelo agresivno , vsesmerna laserske optika , da skenira in dekodira črtne kode 1333 skenira na sekundo iz vseh zornih kotov . Zaradi tega je idealna rešitev za vse zahtevne aplikacije na blagajnah , skladiščih , delavnicah ali medicinskih aplikacij , itd
Prednosti vsesmernega skeniranja so, da je popolno skeniranje raster projicira črtne kode namesto ene skenirane vrstice . To omogoča skeniranje črtne kode v katero koli smer . Uporabniku ni treba več prilagajati kota skener črtne kode . Preprosto usmerite skeniranja glavo na etiketo in črtne kodo že so skenirane . To skenerju znatno povečanje hitrosti in boljše delovanje slabo tiskanih ali umazan črtnih kod . Poleg tega, če je potrebno , lahko vključite način eno -line . Območje skeniranja do 28 cm povečuje ergonomije , saj so črtne kode že skenirane iz večje razdalje.
Tudi kapljice padec z 1,5 m višine na beton nimajo nobenega učinka. Ima gumijasto - ohišje , ki ga lahko damo v določeno stojalo optičnega bralnika kadarkoli . Kot je ta ,ročni skener postane predstavitev skener za dostop do blaga z prosto roko skeniranja v trenutku. Skener samodejno prepozna , ko se postavi v stojalo in aktivira način senzorja za črtno kodo takoj. V takem primeru je optični bralnik samodejno aktiviran. Nastavljiva baza je lahko nagnjena pod kotom 50 °, s tremi možnimi položaja zaklepanja. To ustvarja največjo prožnost za udobne pozicije skeniranje in skeniranje optimalnih rezultatov. Vi lahko postavite skener na mizo ali pa ga pritrdite na steno in tako prihranite prostor -kovinska ploščica v osnovi vedno zagotavlja dovolj stabilnosti .
Delovna temperatura Fusion 3780 je med -20 ° in 40 ° C , se lahko uporabljajo v hladilnih in ogrevanih prostorih brez težav . Tako kot vse druge Honeywell skenerjev , ki jih uporablja MetroSet2 programske opreme in serijski kabel za njegovo programiranje natančno ustreza vašim potrebam . 3780 je na voljo le v črni barvi.



Pošlji povpraševanje
Potrebujete pomoč pri nakupu?
059 035125
info@postim.si

Pošlji povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.