Domov /

HONEYWELL 3800i/3820i


Linearna tipala za najtežje pogoje v industriji in proizvodnji. Skenira vse 1D in GS1 črtne kode tudi v najbolj težkih razmerah.
  • Izjemno robustna konstrukcija (IP54) - za ekstremne temperature do -10 ° C
  • Visoka zmogljivost skozi Adaptus Imaging Technology 5.0Opcijsko na voljo brezžična izvedba z Bluetooth 1.2 tehnologijo
Industrijske linearna tipala nudijo maksimalno učinkovitost skeniranja, skeniranje na razdalji več kot dva metra in, poleg tega pa ima industrijsko ohišje , ki dopušča delo v najtežjih pogojih , ne da bi to povzročilo škodo. Saj ne vsebuje gibljivih delov ,3800i deluje tudi v ekstremnih temperaturnih območjih, območja, ki imajo umazanijo, prah. 3800i je zato idealen za skladišča, proizvodnje , prodajalne, tako znotraj kot tudi zunaj stavbe .Razvit je za povečanje produktivnosti dela ,3800i uporabnikom ponuja izjemno prednost, skeniranje črtne kode na razdalji do 208 cm. Zaradi tega je uporabniku prihranjeno naporno plezanje ali premikanje , pri čemer se je produktivnost skupaj z ergonomijo močno povečala . V 3800i skenira in procesira črtne kode z ločljivostjo do 7,5 milijona , 270 -krat na sekundo , z uporabo patentirane Adaptus Imaging tehnologijo in priznava informacije hitro in zanesljivo. Dekoder programska oprema , ki je posebej prilagojena za skener , obdeluje ustrezne podatke v delčku sekunde in jo prenaša z gostiteljskim računalnikom . Ta tehnologija omogoča tudi enako izjemno kakovost pri črtni kodi , ki je zbledela , neravnih ali slabo natisnjena.Z Honeywell 3820i , lahko dobite tudi brezžično različico . Bluetooth 1.2 povezava z ustrezno postajo uporabniku nudi obseg razdalje do 10 metrov . Integrirana akumulatorska baterija ( litij-ionski ) zagotavlja do 16 ur delovanja in tako pokriva več izmen, brez problema.Blažilnik ohišja in njegov zaprti optični modul, naprava zdrži padec z dveh metrov brez škode. Tudi neugodne razmere , kot so vlaga , prah ali temperaturah pod ničlo ne more poškodovati skenerja , ki je certificiran v skladu za zaščito IP54 . Ta skener lahko preživi dolgoročna izpostavljenost hladnih temperaturah do -30 ° C , zato je idealno primerna v vseh logističnih področjih hladne verige za prodajo na drobno s hrano.



Pošlji povpraševanje
Potrebujete pomoč pri nakupu?
059 035125
info@postim.si

Pošlji povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.