HONEYWELL VOYAGER 1400G


1D območje tipala za ročne in predstavitev načinov. Preproste nadgradnje za PDF in 2D črtne kode.
  • Produktivno: visoke hitrosti vsesmerno skeniranje
  • Prenese padec od 1,5 m; zaščitni razred IP42 standard
  • Avtomatsko prepoznavanje gibanja, opcijsko z bazo
Območje tipala , ki prihaja bodisi kot 1D ali 2D različici , je prilagodljiva glede na vaše potrebe - ki povzema Honeywell Voyager 1400 g . Z njim boste dosegli hitrost skeniranja prej znana le iz laserskih skenerjev - idealno za bistveno povečanje produktivnosti uporabnikov. To skeniranje črtne kode omni - smerno , s čimer prihrani čas za poravnavanje posameznih šifer . Ali branje iz oznak ali zaslonov ,tipalo prebere črtno kodo hitro in zanesljivo.
Povečanje učinkovitosti Voyager 1400 g kadar je to potrebno : s preprosto opremo nadgradite 1D območje tipala in postane zmogljiv optični bralnik za PDF in / ali vse običajne 2D črtne kode . To vas ohranja na varni strani, v primeru, da dobavitelji ali pravni predpisi zahtevajo 2Dzdružljivost.Povečanje učinkovitosti je mogoče kadarkoli - pri nakupu ali kasneje.
Opcijsko je na voljo baza,ki preoblikuje Voyager 1400 g v strokovno predstavitev skener v nekaj sekundah , kar omogoča uporabo v aplikacijah, ki zahtevajo , da obe roke ostanejo proste . Posebna prednost :skener samodejno prepozna način , tako da je tudi hitre spremembe mogoče izvesti .
Zaradi svoje ergonomske oblike Voyager leži udobno v roki . S težo pičlih 119 gramov , omogoča neumorno delovanja. Njegovo ohišje je robustno in enostavno prenese večkratne padce na trdna tla iz povprečne višine 1,5 metra . To je IP42 certifikat , kar pomeni, da seVoyager 1400 g zaščiten tudi pred prahom in škropljenjem vode. S standardno multi- vmesnik: USB , KBW , RS232 in RS485 vmesniki so vključeni. Njegova poraba energije med delovanjem je nizka 2 Watts , plus5-letna garancija je dobra naložba za več let.



Pošlji povpraševanje
Potrebujete pomoč pri nakupu?
059 035125
info@postim.si

Pošlji povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.