HONEYWELL HYPERION 1300g


Zelo ergonomski, zmogljiv optični bralnik črtne kode. Izredno robusten: brez gibljivih delov, zahvaljujoč linearnim tipalom.
  • Daljnosežne bralno območje, tudi v težkih razmerah
  • Integrirano multi-vmesnik s samodejnim zaznavanjem
Honeywell Hyperion 1300g ima linearna tipala s posebno strokovno obravnavo. Temelji na moči in robustno konstrukciji 3800g - eden izmed najbolje prodajanih skenerjev v svojem razredu . Njegova visoko učinkovita skenirna sposobnost , visoka vzdržljivost , kot tudi enostavno rokovanje je primeren za najbolj različne aplikacije v POS, v pisarni , delavnici, skladišču , ladijskem prometu ali tehničnih produkcijskih okoljih . Ta skener je tako močen , kot je hiter zajem podatkov v črtno kodo . Zanesite se na posebno varno zajemanje podatkov , tudi iz slabo tiskanih , valovitih ali zamazanih črtnih kod , zaradi svoje visoke ločljivosti linearnega tipala fotoaparata.Z do 270 posnetkov na sekundo Hyperion 1300g prebere vse 1D in GS1 DataBar kode .
Njegov ergonomija je tako impresivna kot bralne sposobnosti : ohišje in sprožilec so zasnovani za udobno uporabo levičarjem in desničarjem . Opcijsko stojalo omogoča prostoročno skeniranje z dveh stališč .
Programska oprema ponuja dodatne funkcije za urejanje visoko kakovost digitalnih slik , kot so obrezovanje , prosveti , izboljšano ostrino in še veliko več . Dodatne inteligentne funkcije programske opreme za optimalno branje in prenos podatkov, pomagajo pri njenem vključevanju v obstoječe sisteme. Njen multi- vmesnik omogoča povezovanje otročje lahko 



Pošlji povpraševanje
Potrebujete pomoč pri nakupu?
059 035125
info@postim.si

Pošlji povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.