Domov /

HONEYWELL 3800g/3820


Scener 1D črtne kode z visoko zmogljivostjo in prvovrstno ergonomijo. Posebej rebustna: ni gibljivih delov z linearno tehnologijo tipala.
  • Odlične bralne lastnosti tudi v zahtevnih okoljih
  • Različne variacije optike (HD in PDF)
Wireless Bluetooth različice: mobilni prenos podatkov s hitrostjo do 10 m
Honeywell 3800g je eden izmed najbolj prodajanih skenerjev v svojem razredu . Izjemno agresivni, visoka vzdržljivost , kot tudi enostavno rokovanje so primerni za najrazličnejše aplikacije na blagajni mizi v pisarni , v delavnicah, shranjevanje, odpremo , laboratoriju ali v proizvodnih okoljih.Ima linearna tipala in je robusten, hiter kar zagotavlja hitro in zanesljivo skeniranje 1D in GS1 črtnih kod . Visoko ločljivost zagotavlja posebno zanesljivo skeniranje , tudi na slabo odtisnjeni , poškodovanih ali neenakomernih črtnih kod .
Poleg svoje zmogljivosti skeniranja , ergonomija Honeywell 3800g navdušuje tudi z inovativnimi funkcijami :ohišje so zasnovani tako, da lahko tako desno in levo roko uporabniki enostavno uporabljajo optični bralnik. Opcijsko stojalo skener daje prostoročno skeniranje z dveh mest .
Tehnologija tipala nudi dodatne prednosti za skeniranje 1D in GS1 črtnih kod , s katerimi Honeywell 3800g občutno izboljša učinkovitost zaposlenih pri zbiranju podatkov . Standardna različica skenira črtne kode s hitrostjo do 270 posnetkov na sekundo in na razdalji do 46 cm. Patentirana Adaptus Imaging Technology 5.0 utira pot, tudi iz slabo odtisnjenih ali poškodovanih kod.
Različica linearnega tipala vam nudi potrebno prožnost , da imajo ustrezno rešitev za več aplikacij :brezžična različica 3820 Bluetooth zagotavlja izjemno mobilnost. Prenaša skenirane podatke neposredno iz delovnega mesta z dometom do 10 m. Do 7 ročnih naprav komunicirajo samo z eno postajo , zmanjšanje stroškov in poenostavitev načrtovanja infrastrukture . 3800gPDF različica skenira zloženih črtnih kod kot PDF417 , kompozita ali mikro - PDF črtnih kod . Z 3800gHD model, lahko skeniranje majhne in visoke gostote črtne kode, ki so postali zelo razširjena v proizvodnji elektronskih komponent...
Multi- vmesnik ,se preprosto prilagoditi na zahtevano povezavo . Skener je tako povezan preko USB, tipkovnico, ali RS232 vmesnika osebnega računalnika .



Pošlji povpraševanje
Potrebujete pomoč pri nakupu?
059 035125
info@postim.si

Pošlji povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.