HONEYWELL 3200


Univerzalni optični bralnik za črtno kodo. Posebej močno : brez gibljivih delov z linearno tipala tehnologijo.
  • Ergonomski ročaj v obliki pištole s sprožilcem
  • Kompleti za neposredno povezavo preko USB, RS232 ali tipkovnice
  • Dodatno stojalo za scener
Kot linearno vam Honeywell 3200 ponuja uvod v tehnologijo tipala razmerje cena / zmogljivost . V nasprotju z lasersko , tipala skenerji uporabljajo linijo kamere,namesto z laserskim snopom. Zaradi tega je naprava robustna, saj skener nima premičnih delov v notranjosti ( nihanje ogledala, itd.) Ta trajnost je še posebej impresivna v standardiziranih testih v katerih je padla 25-krat na beton z višine 1,2 metra . Ohišje in sprožilni mehanizmi so zasnovani tako, da imajo lahko desničarji in levičarji enostavno uporabo.
Skupaj s svojo odlično vzdržljivostjo ,tehnologijo tipala vam ponuja dodatne ugodnosti v ergonomiji in bralnih stopenj , s katerimi Honeywell 3200 občutno izboljša učinkovitost zaposlenih pri skeniranju. Razpon pri skeniranju od 0,5 do 25 cm zagotavlja intuitivno skeniranje brez odlašanja za vse uporabnike in vse aplikacije. Fotoaparat prebere črtno kodo kot celotno sliko , tako da je zagotovljena tudi takojšnje priznanje ciljne kode pri površnem osebju. Integriran dekoder priznava črtne kode v delčku sekunde in jo pretvori v uporabne informacije na priključen računalnik ali blagajne
Skener je izmenično povezan preko USB, tipkovnico ali RS232 vmesnik. Ustrezne kable zlahka zamenjate kasneje in so seveda na voljo ločeno.
Robustnost , varno in hitro skeniranje , kot tudi na terenu ,naredi 3200 Honeywell idealen optični bralnik za vse skupne črtne kode , kot so na blagajni , v laboratoriju , v pisarni ali v delavnici . Skenerji so na voljo v beli ali črni barvi , da se zadovoljijo potrebe pri področjih uporabe. Opcijsko stojalo skener predvideva freehanded skeniranje z dveh stališč .



Pošlji povpraševanje
Potrebujete pomoč pri nakupu?
059 035125
info@postim.si

Pošlji povpraševanje

Prosimo vpišite vaš ime in priimek
Prosimo vpišite vaš elektronski naslov
Prosimo vpišite vašo telefonsko številko

Kontaktirajte nas

Vpišite vaše ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vaše vprašanje


Pošlji
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Postim.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.